Вітання настоятеля з Великоднем

Дорогі брати і сестри!

Щиро вітаю Вас із світлим святом Христового Воскресіння! Пасха – це теплий промінь надії, промінь спасіння. Це свято очищення, яке символізує чистоту помислів, духовне відродження. Це час, коли зло втрачає силу, коли людські душі наповнюються Господнім світлом, а двері Небесного Царства відкриваються для всіх, хто вірує.

Воскресіння Христове цього року ми святкуємо в особливих умовах: тривалої війни з Росією, економічної кризи і нової пошесті, яка охопила весь світ. Радість Великодня стає для нас новим випробуванням, черговою Хресною дорогою нашого народу.

Сьогодні у наших серцях поєдналися радість і біль, на обличчях – усмішка і сльози. Через епідемію ми не можемо, як раніше, відвідати Великодні служби, разом з родинами сісти за святковий стіл, а дехто вимушений перебувати на лікуванні. Це наша Хресна дорога, яку ми повинні пройти. Але ми не самотні: разом з нами йде Воскреслий Господь. Він дає силу усім і кожному, щоб достойно пронести цей хрест.

Дорогі брати і сестри! У ці дні великої радості просімо Воскреслого Господа нашого Ісуса Христа зупинити згубну пошесть, дарувати нам мир і добробут.

Усім нам бажаю віри і мудрості, нашим родинам – любові і злагоди, а нашим захисникам – воїнам і медичним працівникам – міцного здоров’я і Божої опіки. І нехай Господь обдарує нас мужністю та рішучістю, без яких неможливе справжнє християнське життя. Вітаю вас потрійним пасхальним цілуванням «Христос Воскрес! Воістину Воскрес!»

Благодать Воскреслого Господа нехай перебуватиме над вами, вашими родинами та усією Україною!

Благочинний Острозького району, 
настоятель Свято-Миколаївської церкви 
прот. Юрій Лукашик

Розклад богослужінь

29 березня 2024 р. - П'ятниця.
17.00. Вечірня з чином Пасії.

30 березня 2024 р. - Субота.
Поминання померлих.
9.00. Літургія. ПАНАХИДА.
17.00. Вечірня.

31 березня 2024 р. - Неділя.
2-га неділя Великого посту. Глас 2. Свт. Григорія Палами.
9.00. Літургія. Молебень.
Поминання спочилих (ПАНАХИДА) не звершується.

 

Цікаво та актуально

 

  

 

 

 

Банківський рахунок Релігійної громади Свято-Миколаївської парафії (01 липня 2020 р.)
 
 



Збір коштів