Вельмишановний о. Володимире та парафіяни Собору св. Андрія!

Щиро дякую Вам за пожертву у сумі $ 200, зібрану за Вашою ініціативою та передану нашій церкві п. Юрієм Мацієвським.

Нам приємно, що Ви не забули про нас і ще більше радує те, що ці кошти вже вдруге протягом року надходять зі Сполучених Штатів.

Дякую Богу, що кожного місяця збільшується число жертводавців, які прагнуть допомогти нам та підтримують нас матеріально.

Зараз всі кошти, які надходять до нас ми збираємо, щоб закупити  дерев’яні бруси на верхню частину храму. Грошей, звичайно, ще недостатньо, але думаю, що з волі Божої, за підтримки всіх наших прихильників та небайдужих людей ми збудуємо та відновимо нашу церкву. Прізвища та імена всіх жертводавців кожного місяця ми подаємо на наш сайт, а також надсилаємо до редакції місцевої газети «Замкова гора».

Ще з Різдва цього року Служба Божа відправляється у нижній частині церкви. Тут просторо і тепло, проведена вода і освітлення. Силами своїх парафіян доробляємо іконостас. Молимо Бога, щоб допоміг нам якнайшвидше довершити будівництво.

Щиро дякую всій вашій громаді, а також всім, хто долучився до збору коштів. п. Юрій Мацієвський мені повідомив, що кошти зібрані також з інших парафій, тому прохання передати щиру подяку всім жертводавцям.

Нехай Господь благословляє всіх Вас, Ваші родини та посилає довгі-довгі роки життя. 

Многая літ всій громаді!

 

Щиро
прот. Юрій Лукашик,
настоятель Свято-Миколаївської церкви,
м.Острог
13.09.2012

 

 

Вельмишановна громадо Православного Cобору св. Андрія!

Зі щирими словами подяки звертаюся до Вас від імені парафіян Свято-Миколаївської церкви в Острозі.

В першу неділю по Великодню, наш парафіянин пан Юрій Мацієвський, який повернувся зі Сполучених Штатів, передав на будівництво Свято-Миколаївського храму пожертву у сумі $560, зібрану парафіянами Вашої церкви.

Пригадую, як десять років тому Ваша громада також долучалася до збору коштів. Ми це пам’ятаємо та щиро дякуємо за Вашу підтримку.

З Божою ласкою, з допомогою ініціативних і небайдужих людей, котрі вболівають за розбудову Української церкви, ми півтора роки тому розпочали будівництво храму.

Відтоді вже побудували нижній ярус, в якому на цьогорічне Різдво відслужили першу Літургію. Сьогодні там уже проходять Богослужіння.

Кожної неділі парафіяни церкви, гості Острога та співчутливі до нас люди дають пожертви на будівництво храму. Мені було дуже приємно оголосити і про пожертву від Вашої громади. Ці гроші ми збираємо, щоби закупити будівельні матеріали, а саме дерев'яні зруби, з яких буде складатися наземна частина храму. А коштів потрібно ще дуже багато, десь приблизно 1 млн. грн.( $125 000). Але як кажуть в народі, копійка до копійки, так і ми, кожну пожертву акумулюємо, щоби зібрати необхідну суму та закупити матеріали для будівництва.

Ми будемо щиро вдячні за Вашу підтримку і надалі. Через Юрія і Світлану Мацієвських ми будемо інформувати Вас про хід будівництва, про наші справи і про потреби.

Ще раз від імені Парафіяльної ради та всієї громади дякую за Вашу допомогу. Нехай Господь віддячує всім Вам, вашим родинам міцним здоров'ям, благополуччям, достатком та всіма небесними благами. Миру, любові, радості та довгих років життя Вашій громаді.

Ваш внесок буде позначений у списках жертводавців за квітень 2012 р. на сайті церкви за адресою: www.ostroh-cerkva.rv.ua

 

З молитовною подякою від всієї громади Свято-Миколаївської церкви м. Острога
прот. Юрій Лукашик 
23.04.2012

Розклад богослужінь

29 березня 2024 р. - П'ятниця.
17.00. Вечірня з чином Пасії.

30 березня 2024 р. - Субота.
Поминання померлих.
9.00. Літургія. ПАНАХИДА.
17.00. Вечірня.

31 березня 2024 р. - Неділя.
2-га неділя Великого посту. Глас 2. Свт. Григорія Палами.
9.00. Літургія. Молебень.
Поминання спочилих (ПАНАХИДА) не звершується.

 

Цікаво та актуально

 

  

 

 

 

Банківський рахунок Релігійної громади Свято-Миколаївської парафії (01 липня 2020 р.)
 
 



Збір коштів