Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!

Молитва за жертводавців

Господи Боже, Спасителю наш милостивий. Ти все твориш і будуєш на спасіння роду людського. Прийми ж ці щирі пожертви, принесення Тобі, а цих жертводавців спаси і помилуй, нагороди їх Твоєю небесною благодаттю, і подай їм відпущення гріхів, і вчини їх учасниками Царства Твого. Амінь. 

Ми будемо молитися за наших жертводавців, щоб Господь винагородив їх Своїми щедрими дарами для вічного життя.

Список осіб, які внесли пожертви на будівництво
Свято-Миколаївського храму м. Острога за 2024 рік

 

Січень Лютий  Березень Квітень Травень Червень  

Липень Серпень  Вересень Жовтень  Листопад Грудень 







 

 

 

 

 

 

Подяка Віталію Олішевському та Олександру Корнійчуку

Громада Свято-Миколаївської церкви ПЦУ міста Острога висловлює щиру вдячність Вам за надану допомогу в освітленні території біля храму. Ми ще раз переконалися, що Ваші обіцянки завжди виконуються, Ваші слова не розходяться з ділом.

Шановні меценати, Ви взяли на себе частину наших турбот, Ви поділилися теплом своєї душі, щедрістю серця. Ваше благородство і безкорисливість є ознакою доброти Ваших сердець. Адже «Людина починається з добра і добром освячується».

Читати далі

Вітаємо мецената Свято-Миколаївської церкви Острога Петра Івановича Ягодку з Днем народження

Від імені парафіян Свято-Миколаївського храму ПЦУ міста Острога прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного ювілею – 75-річчя  від Дня народження.

«Людина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи».

Вітаючи сьогодні Вас, мимоволі пригадуються також слова з Біблії: "Блаженні вбогі духом, бо їхнєє Царство Небесне. Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. Блаженні лагідні, бо землю вспадкують вони. Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони нагодовані будуть. Блаженні милостиві, бо помилувані вони будуть. Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога. Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть. Блаженні вигнані за правду, бо їхнє Царство Небесне. Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене. Радійте та веселіться, нагорода бо ваша велика на небесах!" (Марка 5:3-12).

Читати далі

Подяка Петру Ягодці

Подяка меценату та благодійнику Ягодці Петру Івановичу. За високе служіння Богові та громаді,  сприяння відродженню духовних традицій українського православ’я, посильний внесок у розбудову Свято-Миколаївського храму.
Від усього серця бажаю Вам та Вашій родині здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру.
Хай Господь сторицею віддячить за Вашу доброту, підтримку і за частку душі, яку Ви віддаєте на служіння Богові та людям.

Читати далі

Подяка ректору Острозької академії

Для нас стала приємною несподіванкою звістка про наданий Вами грант у сумі 5 тис. грн. на відбудову нашої церкви. Тепло від Різдвяного співу, що лунав у храмі преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія», доповнилося почуттям уваги і підтримки, які впродовж багатьох років ми відчуваємо від Вас особисто і від Міжнародного благодійного фонду відродження Острозької академії. Ця щедра пожертва вселяє нам надію на те, що Ви й далі підтримуватимете наші зусилля у відбудові української православної церкви в Острозі. Бо жертовність і добрі справи – це ті скарби, які кожен із нас може собі надбати у земному житті.

 

 

Читати далі

Сторінки.: 1234      

 Архів пожертв

Список осіб, які внесли пожертви на будівництво Свято-Миколаївського храму у місті Острозі.

Читати далі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розклад богослужінь

18 - 21 березня 2024 р. - Понеділок-Четвер.
17.00.  Велике повечір’я з читанням Покаянного канону 
прп. Андрія Критського.

22 березня 2024 р. - П'ятниця.
17.00. Вечірня з чином Пасії.

23 березня 2024 р. - Субота.
17.00. Вечірня.

24 березня 2024 р. - Неділя.
1-ша неділя Великого посту.Торжество Православ'я. Глас 1. 

9.00. Літургія. Молебень. Панахида.

 

 

Цікаво та актуально

 

  

 

 

 

Банківський рахунок Релігійної громади Свято-Миколаївської парафії (01 липня 2020 р.)
 
 



Збір коштів