Вітання настоятеля з Різдвяними святами

Нова радість стала,
Яка не бувала,
Над вертепом звізда ясна
У весь світ засіяла.
(колядкa)

Дорогі брати і сестри!
Христос народився! Славімо Його!

Вже більше двох тисяч років минуло з того часу, як Віфлеємська зоря звістила народження Христа-Спасителя. Дуже багато епохальних змін та подій пережило людство нашої планети з того часу. Але відтоді ясна зоря ніколи не згасала, а щороку сповіщала людству про прихід на землю Божого Дитятка – радісне Різдво Христове.

І ось у ці дні ми знову з Вами переживаємо духовну радість, єднання, наші душі сповнюються благодатним теплом, знову ми вітаємо один одного: «Христос народився! Славімо його!»

Свято народження Ісуса Христа – це найголовніша подія у житті всього людства і найдорожча в християнському світі, це свято радості, свято миру, свято єднання неба із землею, це найвеселіше родинне свято, що підносить нас духовно, зміцнює нашу віру і додає впевненості в тому, що тільки в Новонародженому Ісусові Христові наше релігійне спасіння.

У ці різдвяні дні, прославляючи народженого Христа-Спасителя, дякуємо Йому за всі Його милості, даровані нам у минулому році. З Божою поміччю, з вашими, дорогі християни, пожертвами, нам вдалося звести та облаштувати підвальне приміщення майбутнього храму. Будемо просити Новонародженого Христа, щоб Він зберіг всіх нас в єдності, дарував нам здоров’я, силу, оптимізм та мудрість подолати труднощі сьогодення, допоміг здійснити найголовніше бажання всіх парафіян нашої Церкви – якнайшвидше завершення будівництва нового просторого храму.

Дорогі брати і сестри!  Щиросердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим, Новим 2012 роком і святим Богоявленням. Нехай Всевишній обдаровує всіх вас Своїми небесними ласками й щедротами, здоров’ям, добротою, любов’ю, вірою та надією на краще майбутнє.

Також вітаю з Різдвом Христовим все духовенство Острозького благочиння  і молитовно бажаю духовної радості, миру, благодаті та Божої допомоги у здійсненні служінню Церкві та українському народові.

Веселих вам свят та щасливого Нового року!

Благочинний Острозького району, 
настоятель Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП 
прот. Юрій Лукашик



        

Розклад богослужінь

29 березня 2024 р. - П'ятниця.
17.00. Вечірня з чином Пасії.

30 березня 2024 р. - Субота.
Поминання померлих.
9.00. Літургія. ПАНАХИДА.
17.00. Вечірня.

31 березня 2024 р. - Неділя.
2-га неділя Великого посту. Глас 2. Свт. Григорія Палами.
9.00. Літургія. Молебень.
Поминання спочилих (ПАНАХИДА) не звершується.

 

Цікаво та актуально

 

  

 

 

 

Банківський рахунок Релігійної громади Свято-Миколаївської парафії (01 липня 2020 р.)
 
 



Збір коштів